Strona Główna   
 Vortal OSBeta.org  ·   Statystyki  ·   RSS  ·   Regulamin  ·   Chat  ·    Profil  ·   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ·  Zaloguj    

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaktualizowane produkty Mozilli
Autor Wiadomość
Grzesiek1 

Wysłany: 2006-12-20, 14:39   Zaktualizowane produkty Mozilli

Ukazały się nowe wersje flagowych produktów Mozilli – przeglądarka Firefox w wersji 2.0.0.1 i 1.5.0.9 oraz klient poczty Thunderbird 1.5.0.9. Nowej wersji doczekał się także projekt Seamonkey. We wszystkich przypadkach aktualizacja dotyczy głównie poprawek błędów i stabilności.

W obu nowych Firefoksach poprawiono błędy dotyczące obsługi kanałów RSS, grafik SVG i Java Scriptu, łącznie 5 krytycznych błędów. Nowy Thunderbird poprawia 6 krytycznych luk, podobnie jak Seamonkey. Firefox 2.0.0.1 posiada dodatkowo lepsze wsparcie dla Visty, wciąż jednak są problemy z pracą na użytkowniku z ograniczonymi uprawnieniami, nie da się jeszcze ustawić "liska" jako domyślną przeglądarkę WWW w systemie.

Źródło Dobreprogramy

Pobierz: http://releases.mozilla.o...2.installer.exe

Andy!

Wysłany: 2006-12-20, 16:21   

Grzesiek1 napisał/a:
wciąż jednak są problemy z pracą na użytkowniku z ograniczonymi uprawnieniami, nie da się jeszcze ustawić "liska" jako domyślną przeglądarkę WWW w systemie.

Mhm... to takie buty. Bo ja mam problemy z zapisywaniem plików i właśnie tą domyślną przeglądarką. Myślałem, że to dlatego, że mam nie zainstalowaną tą przeglądarkę, a to jednak tak musi być... No cóż.

Odpowiedz do tematu