Teraz możesz przechodzić płynnie z pracy w zabawę z niespotykaną prostotą i komfortem. Ten ultra cienki zestaw z możliwością ponownego ładowania daje Ci możliwość zdalnej kontroli nawet z odległości 9 metrów.
Źródło oraz więcej informacji można znaleść tu.
Witajcie...
Jak się mówi, marzyć zawsze wolno, jednak jak widzi się ekskluzywny sprzęt MS warty 1200 zł to ma się ochotę napaść na bank by kupić sobie takie cacko. To naprawdę jest rzecz, która zmusza oko na patrzenie się na nią. Na polskiej stronie MS jest prezentowana od roku. Przynajmniej ja już tyle czasu temu pierwszy raz ją tam widziałem. Zmierzam do tego, że o dziwo produkt ma być dostępny dopiero od września tego roku. Co sądzicie o tej klawiaturze? Zapłacicie tyle pieniędzy by nacieszyć się tymi pięknymi kształtami, funkcjonalności i wulkanem ergonomii? Ja niestety nie jestem aż tak bardzo oddany MS, ale może kiedyś, jak stanieje to czemu nie...
_________________ Prace techniczno-rozwojowe na osbeta... Jeszcze tu wrócę...
Ostatnio zmieniony przez patryk1412 2007-07-25, 14:38, w całości zmieniany 2 razy
Jest ładna ale nie lepsza. Po pierwszę ma wysoki skok klawiszy. Po drugie nie jest aż tak dobra jak klawiatura MS jednak wygląd góruje...
_________________ Prace techniczno-rozwojowe na osbeta... Jeszcze tu wrócę...
piotrmika Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 106 Skąd: Jaszczurowa
Wysłany: 2007-07-26, 10:36
Nie no bez przesady... 1200 zł wydać na klawiaturę ?!
Nie lepiej przeznaczyć to na kartę graf. lub coś w tym rodzaju.
A tak nawiasem ja mam klawiaturę w laptopie więc mi kupno póki co nie grozi.
A ta klawiatua DiNovo nie przypadła mi do gustu
_________________ Życie jest piękne ,szkoda że takie krótkie
Ostatnio zmieniony przez piotrmika 2007-07-26, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 204 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-26, 14:13
piotrmika napisał/a:
Chociażby w Avansie są komputery po 1300zł i ludzie chętnie to kupują , a podzespoły zostawmy bez komentarza...
To co?? ja tylko jestem taki zboczony ze wczoraj kupilem grafike za 1400 zl i monit za 1100??:P o zasilaczu nie mowiac:PP a ja nie mam miejsca na polce na taka kalwiature bo by mi sie mysz i podkladka nie zmiescila..... ja posiadam ten model
_________________ Pentium D 820 2x2.8 GHz; Kingston 1024 MB, DDR2 677MHz; LC-Power Silent Giant V.2 550W ; ASUS NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB/320MB; Seagate 200GB SATA; Gigabyte GA-8N-SLI Royal; LG GSA-4163B
Ja bez Vatu (bo na firme) miałem kompa za 1100 chyba i miał Procesor celeron 3,06 GHZ 256 MB ram (później 1 GB dokupiłem) Nvida Geforce FX 5500 Dysk 200 GB itd. co do klawiatu mi wystarcza taka za 50 zł.
x2fast4u napisał/a:
To co?? ja tylko jestem taki zboczony ze wczoraj kupilem grafike za 1400 zl i monit za 1100??:P o zasilaczu nie mowiac:PP a ja nie mam miejsca na polce na taka kalwiature bo by mi sie mysz i podkladka nie zmiescila..... ja posiadam ten model
Kolor coś zboczony
Ostatnio zmieniony przez pawel4325 2007-07-26, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum