A tam nieważne czy CD, czy DVD, byle tylko orginałka, bo mi napęd czyta bez problemu, ale u kolegi to na nagrywane nawet nie popatrzy A chce jakiż inny system niż XP i Vista Ultimate
Mu$er21, Nie starczy jeden pytajnik
Można nawet zamówić żeby Ci do domu przysłali.
Co do pobrania to sprawdź na connect.microsoft.com ja osobiście mam możliwość pobrania ale nie wiem jak inni.
Mi to już chwile temu przysłali tą betę na DVD. Porównałem Beta 2 i Beta 3 to na pierwszy rzut oka się niczym nie różnią.
bo zmiany są tylko dla czujnego oka widoczne
Cytat:
Beta 3 zawiera wiele zmian i nowości jednak na pewno wszystkich zainteresowanych serwerem Microsoft ucieszy głównie fakt, że wreszcie można przetestować oczekiwaną powłokę PowerShell. Finalna wersja zapowiadana jest na drugą połowę roku. ź: wss.pl
_________________ Prace techniczno-rozwojowe na osbeta... Jeszcze tu wrócę...
jacq4572 Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 256 Skąd: NS
Wysłany: 2007-07-02, 22:35
patryk1412 napisał/a:
bo zmiany są tylko dla czujnego oka widoczne
No ale jak popatrzysz na Bety Visty do gołym okiem dostrzeżesz spore zmiany. A napewno w wyglądzie.
_________________ Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz, Gigabyte GA-P31-DS3L, 2GB DDR2 Goodram, Gigabyte GeForce 8600GT, 320GB HDD Samsung, Ubuntu 8.04 and Windows XP SP2
jacq4572 no co racja to racja, ale zauważ że Vista to w głównej mierze to system stworzony dla oka oraz dla bezpieczeństwa... A Windows longhorn server 2008 beta 3 jest tworzony dla szybkiej i efektywnej pracy nad serwerem i również dla bezpieczeństwa
_________________ Prace techniczno-rozwojowe na osbeta... Jeszcze tu wrócę...
Poczekajmy do oficjalnego wydania...Vista za czasow longhorna rowniez byla bardzo fajna....az za bardzo..dlatego komentujemy, ale nie oceniajmy...
jacq4572 Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 256 Skąd: NS
Wysłany: 2007-07-05, 17:15
Cytat:
Poczekajmy do oficjalnego wydania...Vista za czasow longhorna rowniez byla bardzo fajna....az za bardzo..dlatego komentujemy, ale nie oceniajmy...
Wiele to się już pewnie nie zmieni. Vista, a raczej Longhorn wtedy był w wersji Alpha a nie Beta 3, więc nie możemy porównywać. A fajna (Vista, Longhorn) to była ale chyba tylko na pokazach Microsoftu, albo na filmikach (prototypach, które nie wiadomo czy w ogóle istniały), bo jak testowałem niektóre wersje Alpha (w tym LH 4074 R2) to mi się strasznie nie podobała! Była bardzo niestabilna i wcale nie dziwię się, dlaczego MS zaczął tworzyć Vistę od początku. Szkoda tylko, że pozbawił jej trochę fajnych funkcji.
_________________ Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz, Gigabyte GA-P31-DS3L, 2GB DDR2 Goodram, Gigabyte GeForce 8600GT, 320GB HDD Samsung, Ubuntu 8.04 and Windows XP SP2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum