heh pewnie to fake, ale ładnie wykonane... fajnie że to dałeś Grzesiek bo teraz mam pomysł na coś i się to przyda , mówię bo ja swoją wersję IE8 w podowny sposób robię - ale to już wcześniej, przed tym
PS.: Teraz się przyjrzałem na zoomie... wszystko jest nierówne i pokreskowane... Widać że to praca w programie graficznym... Ewidentne FAKE
_________________ Prace techniczno-rozwojowe na osbeta... Jeszcze tu wrócę...
Ostatnio zmieniony przez patryk1412 2007-07-06, 11:20, w całości zmieniany 2 razy
No jeśli to fake, a tak jest prawdopodobnie to tworzący miał nie najgorszy pomysł aby funkcję IE rozłaczyć na wstęge tak jak to zrobili w najnowszym office 2007
To fake na 100%. Wykonany niedokładnie, a poza tym użyto ikony Synchronizacji urządzeń mobilnych jako "odśwież". Totalna wpadka. Fake aż boli. Że te dzieci się męczą robiąc te badziewia w Paincie... żal.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum