Wysłany: 2007-01-20, 15:56 jaki system na kompa Pentium 133 mhz 24 mb ram dysk 1,3 GB ?
Po ciężkich próbach udało mi się znaleźć pamięć do mojego laptopa, dziś zamówię ją a niedługo przeleje pieniądze na konto i takie pytanie. Laptop będzie miał wtedy parametry Pentium I 133 mhz 24 mb ram dysk 1,3 GB no i napęd ZIP 100 MB. Jaką zainstalować nowszą bete proszę o nazwe i dokładny build może być beta windowsa 2000 lub NT 5, albo Georgia. Słucham propozycji. Chciałbym żeby ta beta była w miarę stabilna i chodziło cokolwiek na niej np Need For speed 2 lub 3.
Nie wiem dlaczego ludzie muszą się jakiegoś tematu odpowiedzieć i pytać dlaczego to jest złe itd. itd. Proszę was, odpowiadajcie na pytanie a nie za przeproszeniem nabijajcie posty A jak chcecie więdziec dlaczego chcę bety bo one się czymś wyróżniają a Windows 2000 mi nie pójdzie anie millenium a ich bety tak. A bety nie różnią się nie wiadomo czym dlatego proszę na temat pisać, jakąś bete millenium lub NT 5 lub coś innego
Nie wiem dlaczego ludzie muszą się jakiegoś tematu odpowiedzieć i pytać dlaczego to jest złe itd. itd. Proszę was, odpowiadajcie na pytanie a nie za przeproszeniem nabijajcie posty A jak chcecie więdziec dlaczego chcę bety bo one się czymś wyróżniają a Windows 2000 mi nie pójdzie anie millenium a ich bety tak. A bety nie różnią się nie wiadomo czym dlatego proszę na temat pisać, jakąś bete millenium lub NT 5 lub coś innego
2000 setup trwał u mnie na podobnym sprzęcie ok. 2,5godz. Millenium 1 godz. U ciebie lepiej WinMe.
Co tak długo u mnie 2000 mniej niż godzina, nawet xp trwało godzine i nie mulił Tylko tam z 10 sekund dłużej niż na normalnym kompie ale jak się włączył dobrze chodził może 2 sek. różnicy w czymś ale mi chodzi o bete a nie finalną wersje .
No dobra w sumie mam 16 MB. Wgram bym tylko nie wiem jak oszukać instalatora jak będzie wykrywał procesor. Wiem jak oszukać z pamięcią ram że nawet jak bym miał 8 XP by poszedł, tylko kłopot w tym że nie wiem jak oszukać z procesorem, szybkością.
Ja kiedyś miałem na tym laptopie WIN ME jak miał 8 mb ram i startował z 4 minuty a potem w miarę chodził, jak kliknąłem menu start trwało 7 sekund. No dobra ale poleczcie bete a nie jak finalne wersje.
Ostatnio zmieniony przez pawel4325 2007-02-23, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Ok ale mówię do tych do których zaczęli mówić o finalnych wersjach. A wiesz przynajmniej jak oszukać instalatora żeby myślał że minimum to 133 mhz lub minimum Czekam na dalsze porady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum