Zaczynam rozumieć osoby, które robią zdjęcia aparatem w komórce, bo jeśli ktoś ma telefon z aparatem 3,2 Mpix lub wiecej to te zdjęcia wychodzą lepiej niż normalnym aparatem.
piotrmika Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 106 Skąd: Jaszczurowa
Wysłany: 2007-05-26, 14:19
Grzesiek13 napisał/a:
Można kupić telefon z gorszym aparatem np E50 i tanią cyfrówkę i będzie na to samo
Może i jest to wyjście, ale zważ iż nie wszystkich na to stać. Ja na swoim koncie mam ponad 20 tys. zdjęć wykonanych hybrydą i trudno mi teraz uwierzyć we wspaniałe zdjęcia wykonane komórką. Co prawda powstaje wiele serwisów w których zdjęcia z komórek wysyłane są MMS-em jednakże ciągle te zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia. Dużo szumów, słaba lampa błyskowa, niedopracowana optyka - to wszystko wpływa na minus robienia zdjęć telefonem.
Grzesiek1 napisał/a:
bo jeśli ktoś ma telefon z aparatem 3,2 Mpix
Jeżeli już ktoś ma to raczej chyba nie normalny śmiertelnik, bo telefony z taką rozdzielczością są nadal bardzo drogie.
_________________ Życie jest piękne ,szkoda że takie krótkie
Najtańsza cyfrówka HP ma 6mln pixeli Tak więc z 3.2mpx to szans nie ma; wszystko zależy od telefonu zdecydowanie najlepsze zdjęcia ma K800i i N93+ ale cena jest wysoka
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 204 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-28, 20:50
Grzesiek1 napisał/a:
x2fast4u napisał/a:
jestem za nokiami w 100%
Ja także choć SE potrafią mieć wiele bajerów za niską cene, to jednak nokia zdecydowanie przeważa jakością.
niestety jakosc idzie z cena...... a SE sa ropbione "dla mas" wiec sa na szybko i niedokladnie skladane
_________________ Pentium D 820 2x2.8 GHz; Kingston 1024 MB, DDR2 677MHz; LC-Power Silent Giant V.2 550W ; ASUS NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB/320MB; Seagate 200GB SATA; Gigabyte GA-8N-SLI Royal; LG GSA-4163B
piotrmika Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 106 Skąd: Jaszczurowa
Wysłany: 2007-05-28, 21:58
Do tej pory miałem dwa SE: T230 i T610 i niestety nie mogę powiedzieć o nich wiele dobrego. Moi kumple w większości mieli wtedy telefony z czarno-białymi wyświetlaczami więc wszystkim się podobały, ale strasznie obudowa "strzelała" i parę razy musiałem dać je do do serwisu do czyszczenie...
_________________ Życie jest piękne ,szkoda że takie krótkie
Od niedawna jestem posiadaczem SE .... (sam nie wiem pomyłka wcześniej ) i mogę powiedzieć że to naprawdę rewelacja! Wszystkim polecam ten telefon a zwłaszcza Tobie, bo jest on w Orange...
_________________ Prace techniczno-rozwojowe na osbeta... Jeszcze tu wrócę...
Ostatnio zmieniony przez patryk1412 2007-06-15, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum