Udalo sie odpalic wgrywajac sterownik do Visty zgody z WDDM czy jakos tak, ale jak cos zacznie chodzic to wiadomo ze cos inego musi przestac
Teraz SmartDoctor nie chce sie uruchamiac bo mowi ze nie moze znalesc informacji o karcie graficznej i ten wentylator tak chalasuje ze szok Ma na to ktos patenta ??
A ja mam pytanie nieco odbiegające od tematu. Mianowicie na jednym FTPie (podanym mi na innym temacie) są różne BETY (i ALFY) Windowsów. Mianowicie mógłby mi ktoś wskazać dokładny link Windows`a Visty 4074 32-bit Pytam bo nie chce tracić cennego czasu (i transferu) żeby sprawdzać.
//Grzesiek1 To nie forum warezowe, czytaj regulamin !
a czy na ati radeonie 9250 jest jakaś szansa aby uruchomić aero glass ?
Znajoma ma windows vista pl wsłasnie z tą kartą, i mówi że aero glass jej ni echodzi
Jeśli nasza karta graficzna spełnia wymagania Aero Glass, a mimo to tryb ten nie jest aktywny i nie da się go uruchomić w menu Personalize to wykonajmy następujace czynności:
1. Sprawdzamy poprawność kluczy w rejestrze: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM\Composition (wartość 1) oraz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM\CompositionPolicy (wartość 2).
2. Uruchamiamy Command Prompt z prawami administratora i wpisujemy: "net stop uxsms", a następnie "net start uxsms".
A może by tak spróbować emulacji karty na innym chipsecie i obsługującej dx9... Z tego co kojarzę to rivatuner miało taką opcję, być może to umożliwiło by odpalenie aero na starych kartach...
Ostatnio zmieniony przez Krogoth 2007-04-03, 19:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum