Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 566 Skąd: New York
Wysłany: 2007-05-03, 19:51
Evolutioner napisał/a:
Heh..sterowniki są Viper..widać, jaki jest jest Twoj poziom wiedzy. Wystarczy zmodyfikowac sterowniki przeznaczone dla Xp. Trzeba CHCIEC i UMIEĆ a można wszystko...
[Sterownik ekranu przestał odpowiadać lecz odzyskał sprawność działania]
po pierwsze sterowniki do radeona 9550 są catalist 7.4 najnowsze
po drugie ati nic nie robi żeby poprawić je
po trzecie mój poziom wiedzy jest na wystarczającym poziomie bo czytam posty uważnie i ze zrozumieniem w porównaniu do ciebie
Aha smiesz twierdzic ze nie czytam postow ze zrozumieniem? Nie mów, że sie nie da BO SIE DA...rozumiesz? Powinienes sam o tym wiedziec, bo ktos dawno dawno temu z PEWNEGO forum stworzyl takie sterowniki dla kilku osob ktore ich bardzo potrzebowaly.
Nie pomylilem. Po prostu mowie ze takowe sterowniki powstaly czyli jednak da sie je zrobic i jezeli ktos bedzie potrzebowal to postaram sie je odtworzyc.
Odbijam twoje argumenty na to ze sterowniki spod Xp są "niestabilne" oraz "nie wydajne" po prostu jest troche inaczej..a gdybys posiadal slabsza karte to wiedzialbys ze istnieje potrzeba na takie sterowniki. Sam mam GF2 i wiem jak to bylo bo posiadalem Viste..
Wysłany: 2007-05-03, 20:21
nie przeczytałeś tego uważnie tych moich wypowiedzi chodzi o to że karta jest na liście są sterowniki lecz są niedopracowane i karta nie działa prawidłowo
A dobrze juz rozumiem...A u na twojej konfiguracji kompa interfejst aero jest domyslnie wlaczony? Bo widzialem kompa z podobnym konfigiem ktory postanowil automatycznie aero nie wlaczyc. Tam też byla karta Radeon 9550..
Wysłany: 2007-05-03, 20:29
mam domyślnie po instalacji włączone ALE tak jak pisałem wcześniej na aero karta się wywala i co gorsza nie mogę uruchomić aplikacji 3d mianowicie wszystko ładnie działa do max 15min potem totalna zwiecha każdej gry muszę wyłączać ten interface to chociaż windows się nie zawiesza
więc ta grafika nie powinna być jako produkt kompatybilny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum