Wysłany: 2007-02-12, 19:47 Problem z dyskiem logicznym!
Zasugerowałem się instalacją Visty spod XP no i zrobił mi się bałagan:mam dwa dyski pierwszy-80GB a drugi 160GB,na pierwszym mam XP i dwa dyski logiczne-C i D,a na drugim cztery dyski E.F.G.H.Otóż straciłem dysk D,który zamienił się na dysk J: o nazwie Power Quest inie jest widoczny w panelu >Mój Komputer< i mało tego straciłem>Konto Administratora< w Trybie Awaryjnym.XP mam C:,a Viste miałem na E:Bardzo proszę o POMOC!!
PS.Miałem zainstalowany Partition_Magic_8.
Ostatnio zmieniony przez morfeusz48 2007-02-12, 20:19, w całości zmieniany 3 razy
możliwe że zrobiło ci się to co mi na komputerze innym..
spróbuj wejść w Ie czy FF i wpisz tam D:\ jeżeli ci się wyświetli D to masz ale grzesiek lpewnie wie jak wprzywrócić.
_________________ Windows Prof. XP & Windows Vista HP
Pentium 4a 2,5Ghz
ASRock P4i65G 1GB RAM
80GB Samsung + 40GB Samsung
GeForce 7600GS 256MB 128bit
Najlepsyz sposb to odłączyć dysk na którym jest Vista, zostawić tylko ten z XP i:
Cytat:
1. Uruchomić komputer z płyty CD XP
2. Po załadowaniu wybrać konsola odzyskiwania systemu windows (R) w linji poleceń wpisać FIXBOOT następnie potwierdzić enterem.
3. Wykonać restart i cieszyć się XP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum