Wysłany: 2007-01-31, 19:52 Dodatek zmieniający win 98 na wygląd taki jak w XP
Masz słabego kompa Lubisz Viste lub jej bety To coś dla ciebie http://tihiy.ahanix.org/ kliknij i pobieraj. Działa na polskiej wersji z polskimi nazwami Jak chcecie szczegóły pytać. Odrazu mówie nie działa na 95 minimum 98 FE
Wysłany: 2007-03-02, 18:05 Re: Windows 98 Revolution Pack 6
Zrobiłem to. JEST SUPER! Tylko kilka rzeczy zmieniło mi się na angielski. Lecz jedno mnie wkurzyło: po instalacji 98:
1. Klikasz prawym przyciskadłem myszy na puste miejsce na pulpicie i weź Właściwości.
2. Zakładka Efekty.
3. Jest tutaj opcja Pokazuj ikony używając wszystkich dostępnych kolorów. Po poprawnym zainstalowaniu revolution pack 6 i winme cd wcięło mi opcję Pokazuj ikony... Teraz zamiast pięknych ikon z Visty mam postrzępione ikony. Ochyda! Co mam zrobić?
Zrobiłem to. JEST SUPER! Tylko kilka rzeczy zmieniło mi się na angielski. Lecz jedno mnie wkurzyło: po instalacji 98:
1. Klikasz prawym przyciskadłem myszy na puste miejsce na pulpicie i weź Właściwości.
2. Zakładka Efekty.
3. Jest tutaj opcja Pokazuj ikony używając wszystkich dostępnych kolorów. Po poprawnym zainstalowaniu revolution pack 6 i winme cd wcięło mi opcję Pokazuj ikony... Teraz zamiast pięknych ikon z Visty mam postrzępione ikony. Ochyda! Co mam zrobić?
Poszukaj w efekty czy nie ma takiego czegoś "Show icons using all posible colors" i jak to znajdziesz zaznacz to i daj ok. Mi szczerze na laptopie nie odpaliło bo nie miałem płyty zgranej z ME.
[Poszukaj w efekty czy nie ma takiego czegoś "Show icons using all posible colors" i jak to znajdziesz zaznacz to i daj ok. Mi szczerze na laptopie nie odpaliło bo nie miałem płyty zgranej z ME]
OK! Mam tylko "Show icon labels background transparent"
A da szię to może jakoś poprzestawiać to w rejestrze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum