Wysłany: 2007-02-04, 18:34 Moje pomysły na logo forum
Oto moje kilka propozycji jak któreś się wam spodobają proszę głosować, a poproszę Grześka żeby dał dokładnie cały ten pasek to go ładniej przerobię a o to propozycje:
To wszystko to są akurat nagłówki całe.
Logo to tylko i wyłącznie te kółko no ewentualnie można liczyć z napisami....
Całość nagłówka od loga różny się tym że nagłówek można mieć zmienny na stronie/forum a logo już nie zabardzo bo serwis jest właśnie rozpoznawany po logo tak jak np.marki samochodów.
pawel4325, Droopy, Rysunki to i może ładne, rzecz względna ale wyobraźcie sobie że ustawił bym takie coś na logo i jak myślicie, jak by się prezentowało ?
Nie wspominajac juz o tym że to nie zabardzo pod kolor
Ale w taki sposób jak się ustawia sty forum że np. Tam byłby do wyboru wyświetlany logo np. standartowy ten co jest i inny np. pawel4325 - lodowy, o to chodzi z grubsza rzecz że sobię by ktoś wybrał jakie chcę mieć wyświetlane logo a to przecież nie obciązy serwera bo to pare kilobajtów a każdy by sobie wybrał które chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum