Wysłany: 2007-03-11, 12:17 Co myślicie o stworzeniu grupy o nazwie "Edytor"
Widzę, że są 3 dodatkowe grupy czyli redaktor, grafik i programista. Ja bym chciał żeby Grzesiek zrobił dodatkową grupę która się będzie nazywała edytor, dlaczego Ponieważ nie mało osób edytuje istniejące programy dzięki czemu inaczej wyglądają i mogą mieć inne możliwości. Proszę administratora o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Edytor......
Tylko że grupy sa tylko dla osób które moga nam pomóc przy forum.
Grupy także są tylko z dziedzin które moga nam pomóc w rozwoju np. grafik robi ciekawą grafikę, redaktor redaguje nam teksty i informuję o ważnych sprawach a "edytor" ?
Co taka osoba mogła by zrobić dla forum, czym się wykazać ??
Myśle że to zbędna grupa.
Edytor......
Tylko że grupy sa tylko dla osób które moga nam pomóc przy forum.
Grupy także są tylko z dziedzin które moga nam pomóc w rozwoju np. grafik robi ciekawą grafikę, redaktor redaguje nam teksty i informuję o ważnych sprawach a "edytor" ?
Co taka osoba mogła by zrobić dla forum, czym się wykazać ??
Myśle że to zbędna grupa.
Wręcz przeciwnie, do tej grupy należała by osoba co by przerabiała istniejące projekty na podstawie czegoś np. Windows 2000 na powered. Według mnie to było by ciekawe. No ale przecież dużo osób coś przerabia konkretnie z czegoś na coś, np. projekt Windows 95 Total Conversion, nie kwalifikuje się do programista ale do edytor tak.
Przecież to przeróbka kilku plików gdzie zmienia się kilka bitmap.
Nie mogę dawać każdemu za byle co grup, a tu ewidentnie widac że poprostu chcesz tą grupę dla siebie.
Jak zrobisz jakiś program od podstaw, który będzie popularny i będziesz miał ochotę go rozwijac z nami to pewnie trafisz do grupy programista.
Co do grupy Edytor taka grupa nie powstanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum