jacq4572 Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 259 Skąd: NS
Wysłany: 2007-08-13, 23:14 Program partenski Adkontekst - problem z kanałami
Posłuchałem Grześka1 i zamiast w Google AdSense, to zarejestrowałem się w Adkontekst. Ale tam znowu mam problem. Otóż gdy po zdefiniowaniu nowego kanału, chcę dodać kategorię i klikam na "Akceptuj" to nic się nie dzieje. W sekcji "Kod reklamy" pisze
Cytat:
Brak kanałów z kategoriami, musisz najpierw dodać kategorie do przynajmniej jednego kanału w sekcji kanały.
Co mam robić? Jak mam zdefioniować te kategorie? Pomóżcie!
_________________ Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz, Gigabyte GA-P31-DS3L, 2GB DDR2 Goodram, Gigabyte GeForce 8600GT, 320GB HDD Samsung, Windows Vista Ultimate SP1
Ustawienia reklamy
*kanały
masz w prawym dolnym rogu dodaj kategorię i tam dodaj kategorie tematyczną.
O ile się nie myle o to chodzi, pamietaj aby przed tym wybrać w tym okienku odpowiedni kanał, czy kilka ile tam ustawiłeś, zazwyczaj jest jeden główny i to jemu sie przypisuje kategorie.
jacq4572 Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 259 Skąd: NS
Wysłany: 2007-08-13, 23:38
Ale ja wiem gdzie się dodaje kategorie i ją wybieram, tylko, że po naciśnięciu przycisku "Akceptuj" zamyka się okienko z kategoriami i nic się więcej nie dzieje, a na dole cały czas pisze (nawet po odświeżeniu):
Cytat:
Wybrany kanał nie ma przypisanych żadnych kategorii tematycznych. Aby możliwe było wyświetlanie boksów w tym kanale, proszę dodać przynajmniej jedną kategorię.
PS: Główny kanał mam już zdefiniowany.
_________________ Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz, Gigabyte GA-P31-DS3L, 2GB DDR2 Goodram, Gigabyte GeForce 8600GT, 320GB HDD Samsung, Windows Vista Ultimate SP1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum