Witam,
Jestem z forum winbeta (znaczy byłem na nim) zaglądałem tez do was ale nie byłem zarejstrowany.
Jak zauważyłem że spora częśc waszych artykułów jest kopiwana na forum winbeta napisałem w poście zę wiem że nie jesteście w najlepszych stosunkach ale źródła by mogli podawać.
Otrzymałem za to bana i powiedziano mi że ich to nie obchodzi.
Ze względu zę zostałem tam zbanowany i nie zamierzam się już tam rejstrować będe zaglądał cześćiej do was.
Myśle żę administrator OSBeta.org powinien coś z tym zrobic bo oni są jacyś nienormalni.
Niedośc żę kopiują z innych serwisów bez podawania źródeł to jeszcze mnie zbanował za nic
Wiem o tym zauważyłem to wcześniej, to o nich samych świadczy i jak reszta userów to zauważy to pewnie też się rozejdzie po innych lepszych forach jak to już było kilka razy.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 204 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-12-07, 18:05
wiecej zabawy niz pozytku..... i jakie bedzie mial dowody?? screeny to ja wet w power poincie zrobic potrafie fakowate a oni wysztarczy ze wykasuja posty i.... siup juz nic.
_________________ Pentium D 820 2x2.8 GHz; Kingston 1024 MB, DDR2 677MHz; LC-Power Silent Giant V.2 550W ; ASUS NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB/320MB; Seagate 200GB SATA; Gigabyte GA-8N-SLI Royal; LG GSA-4163B
No dobra ale dysk podobno ma dwie strony i żeby z tej drugiej strony coś wykasować trzeba mieć dobre programy albo wywalić dysk dalego od miejsca "przęstepstwa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum