Ja zaczynałem od Windows'a 95 w 1998 r. Ale chwilę później miałem Win98. Potem miałem jeszcze Millenium, a teraz XP. Natomiast mój pierwszy komp (ten z 1998r.) to:
Celeron 366MHz
32MB RAM (szybko dołożyłem i miałem 64)
Karta graficzna S3 Savage
Modem
Drukarka Lexmark, do której tusze były droższe niż drukarka
W tym temacie, w pierwszym poście masz nawet link do pobrania: http://forum.osbeta.org/viewtopic.php?t=1405
Ale co do tego że niektórzy mylą wersję Win 98 SE z SP2 dla windows 98 to się zgodze.
Workbench to był OS przeznaczony na komputery Amiga (dziś - AmigaOS, kontynuacja Workbencha, stworzony przez osoby, które z nostalgią wspominają ten komputer i ten system)...
pawel4325 napisał/a:
KahlanAmnell napisał/a:
Workbench na Amidze 1200
A co to za wyrób I z którego roku to coś
Dziecko - ile ty masz lat??
Workbench to był OS przeznaczony na komputery Amiga (dziś - AmigaOS, kontynuacja Workbencha, stworzony przez osoby, które z nostalgią wspominają ten komputer i ten system)...
pawel4325 napisał/a:
KahlanAmnell napisał/a:
Workbench na Amidze 1200
A co to za wyrób I z którego roku to coś
Dziecko - ile ty masz lat??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum