też mi różnica... jak mówisz ile masz ramu to też mówisz, że masz tysiąc dwadzieścia cztery megabajty, bo ja nie... Prędzej bym powiedział, że ma jeden giga pamięci
też mi różnica... jak mówisz ile masz ramu to też mówisz, że masz tysiąc dwadzieścia cztery megabajty, bo ja nie... Prędzej bym powiedział, że ma jeden giga pamięci
Ja też tak mówię ale się nie ma co kłócić. I tak za to postów nie liczą
Ostatnio zmieniony przez pawel4325 2007-03-05, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Włączyłem kompa i weszłem na neta czytam czytam i czytam tak z 5 minut i nagle trach czarny ekran a komputer piiiiiiiii i piiiiiiiii i znowu piiiiiiiiiii i tak w nieskończoność więc robie restart nic sie nie włacza tylko piiiiiiii więc roazkręcam kmpa wyjumje wszystko oprócz dysku płyty głównej i procka właczam i dalej piiiiiiiii wkaładam spowrotem już dla upwenienia właczam jeszcze raz i działa
Ja miałem takie coś że sie u góry robiły takie zielone kreski i jak ruszyłem myszką komputer piszczał a jak nie ruszałem nie piszczał, ale trza było dać reset, a raz było że nie było tych pasków jak ruszyłem myszką piszczał a po chwili mu sie naprawiło.
Mojemu koledze pod linuksem cały czas piszczy głośnik systemowy (pisze na klawiaturze czy myszki używa)
Wiecie że po konwersji FAT32->NTFS waryjują jednostki( mb, kb tb etc.) rozmiar przed konwersją np 1.5 MB to po już jest 1.5GB czy nawet TB ale fizycznie to dalej 1.5MB. Sytuacje naprawia START->Uruchom ->CMD->CHKDSK C: /F (parametr F dla każdego dysku )
Włączyłem kompa i weszłem na neta czytam czytam i czytam tak z 5 minut i nagle trach czarny ekran a komputer piiiiiiiii i piiiiiiiii i znowu piiiiiiiiiii i tak w nieskończoność więc robie restart nic sie nie włacza tylko piiiiiiii więc roazkręcam kmpa wyjumje wszystko oprócz dysku płyty głównej i procka właczam i dalej piiiiiiiii wkaładam spowrotem już dla upwenienia właczam jeszcze raz i działa
Mojemu koledze pod linuksem cały czas piszczy głośnik systemowy (pisze na klawiaturze czy myszki używa)
Wiecie że po konwersji FAT32->NTFS waryjują jednostki( mb, kb tb etc.) rozmiar przed konwersją np 1.5 MB to po już jest 1.5GB czy nawet TB ale fizycznie to dalej 1.5MB. Sytuacje naprawia START->Uruchom ->CMD->CHKDSK C: /F (parametr F dla każdego dysku )
Ja tak mam na millennium jak się przywiesi i ruszam myszką tak czeszczy przestanę ruszać spokój ale po minucie mu ogólnie przechodzi albo nigdy i trzeba reseta dać.
To wymiata:
Robię coś na kompie, nudy, cisza, więc postanowiłem włączyć muzykę. Uruchamiam Winampa, klikam na plik i... "Nie można odnaleźć pliku...", więc sobie myślę, że może znowu wirus? Wchodzę na dysk z muzyką a tam...
I pasek wczytywania (ten w pasku adresu) ładował się ok. 5 minut ale zaraz wszystko wróciło do normy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum