To jest proste. Wchodzisz w Bios i dajesz w prawym górnym ekranie pierwszą opcje u góry czyli strzałka w bok wchodzisz to i tam z default dajesz jak chcesz, tam jest mnożnik więc musisz sobie obliczyć np. od 100 jak jest x8 to będzie 800 mhz.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 566 Skąd: New York
Wysłany: 2007-05-12, 12:45
celerony te stare nie mają 100 tylko 66 jak by dał tak jak piszesz to by mu się komp nie włączył na start ty myślisz że tak sobie można dawać jak tobie pasuje to trzeba lecieć powoli i za każdym uruchomieniem systemu testować go jakimś benchmarkiem przez min 3h
celerony te stare nie mają 100 tylko 66 jak by dał tak jak piszesz to by mu się komp nie włączył na start ty myślisz że tak sobie można dawać jak tobie pasuje to trzeba lecieć powoli i za każdym uruchomieniem systemu testować go jakimś benchmarkiem przez min 3h
Sory pomyliło mi się masz rację jest 66 mhz off i on ( nie wiem o co chodzi, ale takie coś było w szkole) i ja dałem na full na x8 i potem z 466 było 600 mhz.
To mnie rozwaliło, i ty chciałbyś dawać naszemu koledze rady jak podkręcić jego kompa ? chyba wykończyć. Jak ja nie jestem czegoś pewien to tego po prostu nie pisze
No właśnie ja bardzo prosze osobyu doświadczone o pomoc
Bo sorki ale jest to dla mnie bardzo cenny sprzęt i jedyny jaki narazie moge miec .... wiec nie chce nic spiep....yć ... :D:D
No więc prosił bym o dokładny opis tego co mam zrobić .... Bo juz mi sie u głowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum