Wysłany: 2007-01-21, 12:58 chcem uaktualnic kompa o plyte glowna, grafike mam 600zł
Witam!!
Chcial bym prosic was o pomoc poniewaz chcem uaktualnic sobie kompa o plyte glowna karter graficzna i procesor.Plyte glowna juz mam http://www.komputery-onli...roducts_id=1325 tylko nie wiem jaka karte graf. i procek mam do wykorzystania okolo.600zł.Prosze was pomozcie mi.
Ta jego ma chipset graficzny z serii 7***, a Twoja z serii FX Akurat w tym przypadku co nowsze, to lepsze (no wiesz... technologia ) a wielkość pamięci to nie wszystko. Czy myślisz, że jakbyś dał Rivie TNT2 512MB pamięci to byłaby taka dobra jak GF8800... bez jaj
Ta jego ma chipset graficzny z serii 7***, a Twoja z serii FX
///Grzesiek1 Wiem ale prawie równocześnie napisaliśmy posta i nie widziałem tego
[size=9]//Andy: Spoko. Ja tylko chciałem powiedzieć, że właśnie o to mi chodziło [/color]
No powiem wam w że w Carbonie nie miałem 3 efektów graficznych do ustawienia a jeden to był efekt grafiki czy poziom z tych szczegółowych że grafika była cienka ale za to wyraźna a na most wanted miałem wszystko oprócz deszczu a w carbonie miałem deszcz i to mnie dziwi.
No powiem wam w że w Carbonie nie miałem 3 efektów graficznych do ustawienia a jeden to był efekt grafiki czy poziom z tych szczegółowych że grafika była cienka ale za to wyraźna a na most wanted miałem wszystko oprócz deszczu a w carbonie miałem deszcz i to mnie dziwi.
A ty wiesz co to są benchmarki? Kart nie testuje się beznadziejną grą tylko profesjonalnymi programami np. AIDA32, 3DMark.
Czy według ciebie Carbon jest beznadziejny Szczerze fajnieszy był Hot pursuit bo tam miałem lepszą grafe ale i tak nie jest taki zły to dlaczego tak sądzisz
Czy według ciebie Carbon jest beznadziejny Szczerze fajnieszy był Hot pursuit bo tam miałem lepszą grafe ale i tak nie jest taki zły to dlaczego tak sądzisz
Jemu chodziło o to że gier nie używa się do testowanie kart graficznych
Jemu chodziło o to że gier nie używa się do testowanie kart graficznych
Tak, o to mi chodziło. Bo od testowania kart graficznych tak jak już wspomniałem są inne programy, które naprawdę są do tego przeznaczone.
//OT:
pawel4325 napisał/a:
Czy według ciebie Carbon jest beznadziejny
Niestety liczyłem na coś lepszego od EA. Pamiętam czasy NFS IV, Porsche... Jak na tamte czasy były to gry topowe. Szkoda, że NFS z symulatora stała się prostacką zręcznościówką jak każda inna ścigałka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum