Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 204 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-02, 01:00
wszystko jak wista tylko przybornik dodany na gorze.... moim zdaniem niczym innowacyjnym sie nie wyroznia. Ale ladne wykonanie PS nastepnym razem do grafik publikowanych na forum dodaj znak wodny bo nie od dzis wiadomo ze ludzie lubia sobie przywlaszczac prace innych ;] pozdrawiam
_________________ Pentium D 820 2x2.8 GHz; Kingston 1024 MB, DDR2 677MHz; LC-Power Silent Giant V.2 550W ; ASUS NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB/320MB; Seagate 200GB SATA; Gigabyte GA-8N-SLI Royal; LG GSA-4163B
Ocena za wykonanie: 9/10 - naprawdę od względem wykonania to profesjonalna robota, wszystkie elementy są złożone w jedną zgraną całość, która daje wrażenie pełno sprawnego systemu
Ocena za oryginalność: 5,5/10 - no tu się mogą ze mną niektórzy sprzeczać jednak parę elementów jest nowym pomysłem, reszta stara choć pasuje do nowości
Podsumowanie:
Fajna koncepcja, choć już oklepany mix. Sidebar się nie zmienił w takim stopniu by mnie zaskoczył. Tapeta pojawiła się niestety już przy okazji w Windows Vista. Powiem że może to nic nowego, ale wykonanie jest na wysokim poziomie. Kolorystyka współgra, nowe odcienie, choć stare wodotryski. Gdyby to nie było w dziale grafika nabrałbym się, że to zrzut ekranu.
Ocena końcowa: 7,25/10 (Średnia ocen)
_________________ Prace techniczno-rozwojowe na osbeta... Jeszcze tu wrócę...
Ostatnio zmieniony przez patryk1412 2007-07-02, 11:30, w całości zmieniany 3 razy
No dobrze ale mi chodzi o już gotowe programy zrobione właśnie tym, bo pobrać to ja wiem że można od dawna ale zastanawiam się kiedy rneo ma zamiar wypuścić jakąś swoją wersję z takimi bajerami jak na screenie, bo z tego co słyszałem takim zamiar ma
Nie mówię oczywiście za rneo ale wydaje mi się że jednak teraz On tak jak i ja będziemy współpracować i tworzyć projekty Samurize, ponieważ jest to jednocześnie łatwiejsze i przez co można bardziej ciekawsze projekty robić w szybszym tępie...
Przy czym będziemy rozwijać polski support Samurize po przez doświadczenie
Ale w sumie też mnie interesuje "coś własnego" to może (przynajmniej ja) kiedyś...
Deathman Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 71
Wysłany: 2007-07-07, 14:55
Wczesniej padlo pytanie na jakiej zasadzie ma dzialac sidebar pod linuxem...normalnie..python...textury...screenlets sie zmodyfikuje..sidebar marzenie ;]...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum