Wysłany: 2007-02-01, 23:53 vista wyłacza się, po chwili wyłącza się dysk i jest zwiecha
Witam.
Jestem świeżym użytkownikiem Windows Vista PL b. 6000.
Gdy chcę uruchomić ponownie kompa system wyłącza się, po chwili słychać, że wyłącza się dysk i na tym stoi... Czarny ekran. Muszę go ręcznie zresetować. Co z tym zrobić?
Ja to mam samo i to nie zależy od windowsa. Mam Millennium i czasami jak go chcę wyłączyć (rzadko to miewam), jest czarny ekran i nic. Zobaczysz że jeszcze będziesz tak miał
Śmiech na sali...
A co do problemu przy instalacji to być może przez to iż miałeś 2x256 DDR 333MHZ lub być może jakiś konflikt sprzętowy i dlatego vista "wariowała"
Ostatnio zmieniony przez RIP 2007-02-03, 20:40, w całości zmieniany 4 razy
Jak mówię Windows tu nic nie ma do tego nawet jak byś miał 95 by ci się w takiej sytuacji i tak czasami nie wyłaczał, chyba to możliwe że przez Wirus bo kiedyś gościu mi mówił ze są wirusy co uszkadzają system tzw. Wyłaczania właczania czy jakoś tak więc ja wiem co mówię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum