Strona Główna   
 Vortal OSBeta.org  ·   Statystyki  ·   RSS  ·   Regulamin  ·   Chat  ·    Profil  ·   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ·  Zaloguj    

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z mikrofonem podczas rozmowy na skypie
Autor Wiadomość
Damianantas

Wysłany: 2008-04-07, 16:53   Problem z mikrofonem podczas rozmowy na skypie

Tak w skrocie.
Nie dzialala mi kamerka podczas rozmowy na skypie,a dokladnie nie bylo mnie widac jak rozmawialem,tylko pojawialo sie moje zdjec,pierwszy obraz z kamery jak ja urochamiam(wiecie jak to naprawic,w menu skypa probowalem juz wszytkich mozliwosci).Stwiedzilem,ze zainstaulje skypa jeszcze raz.Po zaistalowaniu przestal dzialac mikfrofon.Dopiero jak go wlaczylem(panel sterowania,menu glosnosci) dzialalo,az ktos inny nie zadzwonil i znowu trzeba bylo powtrzac procedure.Pozniej jakos mi sie usunly ikonki mikrofonu(mam wersje szwedzckai nie do konca rozumiem w tym jezyku) i teraz wyskakuje mi ze karta muzyczna nie dziala.Nie mam pojecia jak mam to naprawic!Pozdrawiam

+Grzesiek13 

Wysłany: 2008-04-07, 21:48   

Z tą kamerką to trzeba włączyć odpowiednia opcje w skype albo raczej w sterowniku kamerki bo kiedyś druga osoba dzwoniąca do mnie miała kamerkę to też było pierwsze zdjęcie to zależy od konfiguracji i oczywiście od przepustowości łącza. Z mikrofonem to usuń stery z panelu sterowania i reinstal sterów

FOXCONN A6VMX Athlon 64 X2 4600+ 2GB RAM DDR II GoodRam PowerColor Radeon 2600XT 256MB GDDR3 Seagate 80GB Fortron 350W MDN

Odpowiedz do tematu