Wysłany: 2007-10-10, 13:35 Problem z instalacją cFosSpeed 4.04 x64
Problem pojawia się w końcowej fazie instalacji a dokładnie w momęcie instalowania sterowników programu. Komputer przycina się parę razy i zwiecha , nic wtedy nie idzie zrobić . Twardy reset i od nowa do tego momętu. Dodam że ze starszą wersją 4.02 nie miałem problemów.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 297 Skąd: Czajcze-City
Wysłany: 2007-10-10, 16:02
Miałem to samo, tam pisze że czas instalacji może wydłużyć się do iluśtam minut a u mnie czekał ponad dwadzieścia i nic, na końcu też zwiecha i dupa! poprzednie wersje chodziły...
Tak mam intel core 2 duo 6600 i vistę ultimate x64.
Temat można uznać za zamknięty bo poradziłem sobie choć do końca nie wiem jak.
Wcześniej też próbowałem po nie udanej instalacji czyścić rejestr ze starych wpisów itd, ale to i tak nie pomagało a teraz mi jakoś poszło . A i teraz wyłaczyłem jeszcze wszystko co mogłem z antywirem włącznie , choć wcześniej chyba też tak robiłem , nie wiem co i jak ale z bólem się zainstalowało.
[ Dodano: 2007-10-10, 20:18 ]
I śmieszna rzecz , ale klikałem w czasie instalacji myszką , żeby się strzałeczka nie zatrzymała i rzeczywiście nie było zwiechy . To pewnie zbieg okoliczniści , ale ...kto wie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum