Wysłany: 2007-12-14, 23:01 E-mail do lamusa, cały protokół zaspamowany ?
Przeglądałem internet i natrafiłem na taki tekst:
hacking.pl napisał/a:
Firma Barracuda Networks opublikowała raport, z którego wynika że od 90 do 95 procent wszystkich listów elektronicznych wysłanych w 2007 roku było spamem. Firma zestawia drastyczne porównanie z 2001 rokiem, kiedy to niechciana poczta stanowiła jedynie pięć procent wszystkich listów elektronicznych.
Co o tym myślicie ? dla mnie to już norma, dostaje do 1500 maili tygodniowo z czego tych które mnie interesują to koło 30
P.S głównie jest to spowodowane tym że mail ten był używany jak główny dla osbety i był zamieszczony w wielu miejscach, teraz powoli staram się wszystkich kierować na nowy który podaje nielicznym...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 204 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-14, 23:26 Re: E-mail do lamusa, cały protokół zaspamowany ?
ogolnie dla tego mam 2 maile. Jeden oficjalny... trafia sie tam moze 5 maili spamu dziennie a reszta mnie interesuje... za to 2gi mam do celow czysto porzadkowych (np podaje go w ankietach itp) i tam jest kolo 30-50 spamu dziennie... na szczescie ma dobry filtr;]
_________________ Pentium D 820 2x2.8 GHz; Kingston 1024 MB, DDR2 677MHz; LC-Power Silent Giant V.2 550W ; ASUS NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB/320MB; Seagate 200GB SATA; Gigabyte GA-8N-SLI Royal; LG GSA-4163B
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum