Strona Główna   
 Vortal OSBeta.org  ·   Statystyki  ·   RSS  ·   Regulamin  ·   Chat  ·    Profil  ·   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ·  Zaloguj    

Poprzedni temat «» Następny temat
Vista 5485 alias Release Candidate 1?
Autor Wiadomość
Grzesiek1 

Wysłany: 2006-08-04, 00:43   Vista 5485 alias Release Candidate 1?

Udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć, że następna wersja systemu Windows Vista jaka będzie wydana testerom - ma to być build 5485 - zostanie ogłoszona jako Release Candidate 1. Oznacza to wejście w nową fazę rozwoju produktu oraz, przypomnijmy, publiczne wydanie tej właśnie kompilacji dla szerokiej grupy odbiorców. Wszyscy zainteresowani, według wcześniejszych zapowiedzi Microsoft, mają bowiem otrzymać możliwość pobrania wersji RC1 podobnie jak wersji Beta 2.

Co jednak ciekawe, lektura grup dyskusyjnych dla testerów przynosi informację, że członkowie programu TAP otrzymali dzisiaj wersję 5487, a więc o wyższym numerze niż planowana RC1... Dowód można łatwo znaleźć we właściwościach wiadomości wysłanej na grupy przez jednego z pracowników Microsoft - wyszła ona z programu Windows Mail w wersji 5487. Jak to będzie wyglądać w praktyce - czas pokaże, nie od wczoraj wiadomo jednak, że TAP dostaje najnowsze buildy dużo szybciej od technicznych testerów.

zrodlo: http://www.dobreprogramy....hp?dz=15&n=4573

^Viper 

Wysłany: 2006-08-04, 00:48   

a mi się wydaję że zaokrąglom do 5500 albo do 5492 bo po co było by im dawać starą wersję jako RC1

Grzesiek1 

Wysłany: 2006-08-04, 00:50   

Szczerze mówiąc też mi się tak wydaje jak już jst build 5487 to napewno nie dadzą niższego numeru :!:

.

^Viper 

Wysłany: 2006-08-04, 00:52   

dla mnie ta wiadomość nie ma logiki i sensu też jak ją dawałem u siebie to tak czytałem to mi coś się nie widzi w niej

Odpowiedz do tematu