Mu$er21,
To nie takie proste. Niektóre pliki w SP1 są tylko anglojęzyczne jak np ten gadżet do sidebara. Pewnie nie cały pakiet wewnętrznego MUI nie jest kompatybilny po zainstalowaniu SP1. Trzeba czekać do kwietnia na polską wersje w Windows Update
No tak Grzesiek13, ale ja się wzorowałem na XP'ku A że tego w Viście nie ma to przepraszam, z Vistą niewiele miałem do czynienia Vistę widziałem tylko w Vobisie i w szkole na nowych kompach
Wszystko w ustawieniach regionalnych mam ustawione na język polski. Dziwne jest to że wcześniej mimo anglojęzycznej Visty miałem polski kalendarz a po instalce SP przepadła. Może znacie inny sposób bo nie chciałbym na nowo instalować SP PL
locoo,
Ogólnie sam proces instalacji SP1 to koszmar niemniej jednak trzeba czekać na polska wersje paczki jak i na WU. Jak wcześniej powiedziałem pewien składnik systemu jest teraz niekompatybilny i stąd te problemy
Witam kolegów !
Oficjalnie jest już SP1 PL więc możecie mi powiedzieć czy jak mam zainstalowany angielski to mam go odinstalować i zainstalować Polski żeby uzyskać kalendarz na sidebarze po Polsku i czy może jest jakaś Polska łatka oraz czy jest to gra warta zachodu Nadmienie że mam Vista Home Premium English. Dzięki za poradę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum