Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 313 Skąd: Czajcze-City
Wysłany: 2008-03-23, 00:06
No skiny można by dorobić jakieś inne, ale fajnie byłoby jakby FA nie tylko potrafił blurować, a np. emulować efekt lustra, itp. a sens, raczej jest, bo jak sie ten Aero dopracuje to sie bedzie myśleć na rozbudową....
blur był, tylko że wydajnośc i efekt pozostawiał wiele do życzenia, a nawet stał sie niekompatybilny, dlatego zostało to deaktywowane.
to ja wiem i rozumiem
lukaszw napisał/a:
Oczekuję także na opublikowanie finalnej wersji najnowszego Vystala, gdyż jest to chyba najwiekszy konkurent FastAero i nie można na jego tle źle wypaść
na tego vystala jeszcze mozemy poczekac lepiej by było gdyby fastaero wyszedł szybciej i by zawojował siecią i windowsami a pozniej ucichnąc (ew. po premierze vystala) a tak fa moze nie uzyskac popularnosci poprzez vystala
lukaszw Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 139 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2008-04-05, 10:25
FastAero 2.0 ma być szybki i dzięki temu zdobyć popularność Vystal zwykle tylko ładnie wygląda. Spora część użytkowników często woli pozostać przy normalnych okienkach, niż spowalniać zauważalnie pracę systemu.
Wysłany: 2008-04-08, 20:56
Czy jakiś miły moderator/administrator może połączyć ten mój post z poprzednim, bo nie mogę go usunąć
Ale wracajac do tematu programu, do czasu startu nowego forum: co sądzicie o pomyśle wprowadzenia w FA 2.0 animowanej poświaty wokół przycisków w prawym górnym rogu okienka?
Ostatnio zmieniony przez lukaszw 2008-04-09, 16:20, w całości zmieniany 2 razy
Znowu się spam zaczyna... Grzesiek13, na tym screenie widać, że nie wczytały się niektóre obrazki. Casem tak bywa... U mnie zwykle pomaga odświeżenie strony.
Dokładnie dlatego należy pisać tylko informacje dotyczące programu FastAero.
ps, jak zrobić więcej niż 256 kolorową animacje ? (ta w podpisie brzydko wygląda)
Ostatnio zmieniony przez barteknowacki 2008-05-02, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
lukaszw Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 139 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2008-05-19, 21:15
Proszę o odwiedzanie oficjalnego forum programu i zostawianie tam swoich opinii. Pomogą one bardziej dopracować FastAero 2.0 do Waszych potrzeb. Nie chcę, aby po wydaniu programu pojawiały się pretensjie, że to czy to powinno wyglądać inaczej, dlatego też zachęcam do odwiedzania naszej strony i forum!
Jednocześnie chciał bym poinformować, że ogłosilismy nabór na moderatora anglojęzycznej sekcji forum FastAero. Wszystkich znających biegle język angielski i mających ochotę nam pomóc proszę o kontakt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum